Ilmaiset toimitukset yli 120 € tilauksiin!

Valuutta: EUR

Säie Wool Ystävämyynti

Tervetuloa ystävämyyntiin la 10.2.2024 Mukana ystävämme Laine Publishing upeilla julkaisuillaan ja Knits by cindyekman inspiroivilla neuletarvikkeillaan. Myynnissä myös Säie Wool’in himotut hupsista-paketit!

Hei neuleystävä!

Säie Wool’in ystävämyynti on jälleen täällä. Ystävämme Laine Publishing ja Knits by cindyekman ovat vieraanamme koko päivän. Ota sinäkin neuleystäväsi mukaan ja suuntaa viehättävään Porvoon Empire-keskustaan!

Tervetuloa sukeltamaan Laineen upeiden julkaisujen maailmaan! Pääset muun muassa hypistelemään 15.3. julkaistavan Laine-lehden neuleita sekä selailemaan ennakkoon 16.2. ilmestyvää 52 x asusteet -kirjaa!


Knits by cindyekman tuo mukanaan upean valikoiman neuletarvikkeita. Menevätkö laskut sekaisin silmukoita laskiessa, onko iltaisin liian hämärää neuloa vai onko inspiraatio yksinkertaisesti hukassa? Ei hätää! Knits by cindyekman lupaa auttaa kaikissa näissä pulmissa. Oli sitten kyse kerroslaskureista, neulevaloista tai pudonneista silmukoista, Knits by cindyekmanilla on ratkaisu ongelmaan.

Säie Wool kokoaa ystävämyyntiin arkistojen aarteet ja myy normaalin valikoimansa lisäksi 2. laatuisia tuotteita, värikokeiluja ja menneitä kokoelmia hupsista-pakettien muodossa. Käytä tilaisuus hyödyksi ja tule tekemään ainutlaatuisia löytöjä! Näitä lankoja ei ole toiste tarjolla.

Ystävämyynti 
Säie Wool studiomyymälällä
la 10.2. klo 10-16


Lukiokatu 5-7
B6, 06100 Porvoo (sisäpiha) 


Menovinkki samalle viikonlopulle: 9.-10.2.2024 järjestetään Porvoon Valot -tapahtuma ja koko kaupunki kietoutuu kiehtoviin valonäytöksiin. Lisää tapahtumasta voit lukea Visit Porvoo -sivustolta. Nähdään Porvoossa!

Laine Publishing on tamperelainen kustantamo, joka julkaisee neule-, käsityö-, ja lifestyle-kirjallisuutta. Laine on erityisen tunnettu kansainvälisestä Laine-lehdestä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa sekä suomeksi että englanniksi.
www.lainepublishing.com
KNITS by cindyekman perustettiin vuonna 2021, Kokkolassa. Haluamme tuoda neuleprosessiisi vielä enemmän iloa kauniilla neulemerkeillä, työkaluilla ja tarvikkeilla. Sanomme usein, ettemme myy tuotteita - myymme inspiraatiota.
knits.fi

Säie Wool on porvoolainen villalankoja käsinvärjäävä ja myyvä yritys. Värjäämme käsin lankaunelmia laadukkaasti ja rakkaudella. Kiinnitämme erityistä huomiota värien harmoniaan ja tuotteidemme laatuun. Säie Wool’in langat ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat puikoillesi ripauksen onnea.


Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajanamme saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tapahtumista ja alennuksista.

Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

International visitor

Looks like you are using our webshop in finnish. Would you like to switch to the international version of the store?

Switch to international site

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit