Ilmaiset toimitukset yli 120 € tilauksiin!

Valuutta: EUR

Säie Wool’in joulukuu

Joulukuussa Säie Wool’in studiomyymälä palvelee kahtena päivänä, osallistumme helsinkiläiseen uuteen lankatapahtumaan ja juttelemme merten yli Australiaan saakka suomalaisen neulesuunnittelijan kanssa.

Joulukuu polkaistaan mukavissa merkeissä käyntiin tiistaina 5.12., kun istahdamme aamutuimaan klo 8.00 insta-liven ääreen ja otamme yhteyden Australiaan saakka ja jutustelemme Susanna Kaartisen kanssa. Susanna on suomalainen neulesuunnittelija, joka asuu kaukana meistä, mutta jonka suunnittelutyössä näkyy hänen saamelaisjuurensa. Tervetuloa seuraamaan insta-liveä, tai katsomaan jakso jälkijunassa tallenteena.

Heti saman viikon lauantaina 9.12. olet lämpimästi tervetullut studiomyymäläämme ostoksille ja neulomaan. Tarjolla on kuumaa glögiä, pipareita, neuleseuraa ja joululahjoja (niin kauan kuin lahjoja riittää). Samana viikonloppuna Porvoon Taidetehtaalla kuhistaan joulumyyjäisten merkeissä, joten nyt kannattaa suunnata nokka kohti Porvoota! Studiomyymälä on avoinna klo 10-17.

Sunnuntaina 10.12. suuntaamme kohti Helsinkiä ja Helsinki Urban Yarn Festia. Käythän kurkkaamassa tarkemmat tiedot tapahtumasta tapahtuman instagram-sivuilta! 
Unioninkatu 10, klo 11-18.30.

Hiljennymme joulunviettoon studiomyymäläpäivän merkeissä keskiviikkona 19.12. Tuttuun tapaan tarjoamme vieraille glögiä, pipareita ja neulomisseuraa. Studiomme ovet ovat avoinna 11-18.30.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajanamme saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tapahtumista ja alennuksista.

Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

International visitor

Looks like you are using our webshop in finnish. Would you like to switch to the international version of the store?

Switch to international site

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit