Ilmaiset toimitukset yli 100 € tilauksiin!

Valuutta: EUR

Nähdään messuilla!

Tervetuloa tapaamaan meitä ja tekemään ihania löytöjä Suomen Kädentaidot -messuille. 18.-20.11.2022 Löydät C-hallista osastolta C 259.

Tampereella vuosittain järjestettävät Suomen suurimmat kädentaitomessut tulevat jälleen ja Säie Wool on mukana nyt ensimmäistä kertaa. Suomen Kädentaidot -tapahtuma kestää perjantaista sunnuntaihin ja odotettavissa on huikea kattaus suomalaisia kädentaitajia. Käy katsomassa koko tapahtuman tarkka ohjelma Suomen Kädentaidot -sivuilta.

Lankastudio Säie Wool’in löydät C-hallista osastolta C 259, ihan vieressämme on mm. Saimas Spinneryn ja Kässäkerho PomPom’in osastot. 

Otamme mukaan kaikki kauniit käsinvärjätyt langat sekä rajatun määrän Yarning for Winter Box -adventtikalentereita. Messuille meillä on teille myös muutama kiva yllätys:

Halko Pullover -lanseeraus
Lahjakas nuori neulesuunnittelija Jenny Ansah on suunnitellut Säie Merino Aran -langalle jouluhalon legendasta inspiraationsa ammentavan upean palmikkoneuleen. Halko Pullover -ohje lanseerataan Suomen Kädentaidot -messuilla ja osastoltamme on mahdollisuus ostaa niin ohjetta kuin lankojakin paitaan. Jenny on kuratoinut Halko-paitaa silmällä pitäen kolme uutta väriä Merino Aran -lankaan. Crum of Mudcake, Sip of Rooibos ja Seal of the Teal ovat kausivärejä, jotka ovat saatavilla rajatun ajan ja esitellään ensimmäistä kertaa Tampereella.
Tervetuloa tapaamaan neulesuunnittelija Jenny Ansah’ia perjantaina klo 15-16 ja lauantaina klo 11-12. 

Säie Merino Aran -paitamäärän ostajille alennus
Säie Merino Aran on 100-prosenttisesti merinovillaa ja yksi talven suosituimmista langoistamme. Langan pehmeys ja neulottavuus on vailla vertaa. Juoksevuudeltaan lanka vastaa Lettlopin juoksevuutta (166 m / 100 g) ja sillä voikin näppärästi korvata karheamman, mikäli islantilaiset kuviot innostavat, mutta perinteinen islantilainen lanka tuntuu liian pistelevältä. Yksi Säie Merino Aran -vyyhti painaa poikkeuksellisesti 115g ja siinä onkin hulppea 190 m ihanuutta. Yksi vyyhti siis riittää yllättävän pitkälle! Tarjoamme messujen kunniaksi 10 % alennuksen kaikille asiakkaille, jotka ostavat Säie Merino Aran -lankaa paitamäärän (yli 5 vyyhtiä). 

Yarning for Winter Box -arvonta
Yarning for Winter Box on Säie Wool’in vuoden 2022 adventtikalenteri. Paketti sisältää neljä lahjapakettia, joista kukin sisältää upean Yarning for Winter Box’iin värjätyt 100 g Säie Merino Sock -vyyhdin. Lisäksi box’i sisältää ihanan yllätyslahjan. Arvomme kaikkien Säie Wool’in uutiskirjeen tilaajille Yarning for Winter Box’in (arvo 155 €).
Postituslistalle voit liittyä tekemällä messuilla ostoksia ja kertomalla, että haluat vastaanottaa uutiskirjeemme. Vastaavasti voit myös rekisteröityä uutiskirjeen postituslistalle verkkosivuillamme. Arvonta suoritetaan 23.11.2022!

Säie Wool’in Vuoden 2022 messulanka
Haluamme ilahduttaa sinua erityisellä ja ihanalla messulangalla! Olemme värjänneet Suomen Kädentaitomessuille upeaa uutta Crispy Ginger Cream -värin Säie Merino Sock -lankaan. Tule ja nappaa mukaan omasi! Nopeat syövät hitaat!

Suomen Kädentaidot -messujen tärkeät ajat, tapahtumat ja tarjoukset pähkinänkuoressa!

Messut ovat avoinna:
Perjantai 18.11. klo 10-18
Lauantai 19.11. klo 9-17
Sunnuntai 20.11. klo 10-17

Neulesuunnittelija Jenny Ansah Meet & Greet Säie Wool -osastolla (C 259):
Perjantaina 18.11. klo 15-16
Lauantaina 19.11. klo 11-12

Yarning for Winter Box -arvonta:
Osallistu ostoksien ohessa liittymällä Säie Wool’in uutiskirjeen postituslistalle. Arvonta suoritetaan 23.11.2022!

Säie Wool messulanka 2022:
Ihastuttava messuväri Crispy Ginger Cream. Tule hakemaan omasi!

Säie Merino Aran -paitamäärän ostajalle 10 % alennus!

Halko Pullover + lankaan kuratoidut uudet värit lanseeraus:
Tule tutustumaan Jenny Ansah’in uusimpaan luomukseen ja upeisiin uusiin väreihin.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajanamme saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tapahtumista ja alennuksista.

Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

International visitor

Looks like you are using our webshop in finnish. Would you like to switch to the international version of the store?

Switch to international site

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit